PRE-INFANTILS

Grup de nens i nenes entre 4 i 6 anys que aprenen sincronització i ritmes amb propostes lúdiques i tècniques.

Assaig: Dissabtes de 17:00 a 19:00h

INFANTILS 

Aquest grup el formen nens i nenes entre 6 i 10.

Assaig: Dissabtes de 17:00 a 20:00h

JUVENILS

La secció juvenil està formada per nois i noies d’11 a 14 anys.

Assaig: Dissabtes de 17:00 a 20:00h

 

Per a la formació del planter de dansaires que s’ha d’anar incorporant al cos de dansa tenim les seccions petits, infantil i juvenil, en les quals els nens i les nenes, amb els suport dels mestres, duen a terme una tasca lúdica i dinàmica que els permet créixer com a persones, assolir un bon nivell de formació com a dansaires, conèixer i valorar el patrimoni cultural i les tradicions, i tenir una bona colla d’amics!

La premissa bàsica que guia aquesta activitat és que els nois i les noies s’ho passin bé, en un ambient alegre però també rigorós i disciplinat pel que fa a les activitats que s’hi desenvolupen.

wordle5

COS DE DANSA

El cos de dansa està format per dones i homes (els nois i noies de la secció juvenil comencen a incorporar-s’hi als quinze anys) que preparen i assagen les danses del nostre repertori que serviran per a la presentació dels nostres espectacles.

Assaig: Dimecres de 20:30 a 22:00h i Divendres de 22.30 a 24.00 h.

BASTONERS

El cos de bastoners està format per homes, i la seva activitat principal és el manteniment, la investigació i la divulgació dels balls de bastons, tan tradicionals al nostre país.

Assaig: Dimecres de 22:00 a 23:00h cada 3 setmanes

 

ANTICS DANSAIRES

Amb la finalitat de participar en les diferents celebracions del 50è aniversari, molts antics dansaires es van tornar a trobar i han esdevingut una secció molt dinàmica. Assagen periòdicament, i participen en algunes de les festes institucionals o en les de carrer, i col·laboren activament en les activitats de la vida associativa de l’entitat.

Assaig: Dilluns de 21:30 a 23.00h cada 15 dies. 

BALLS DE PLAÇA

Cursos de ball de plaça a la Illa Bayer

Tallers: Divendres de 18,30 a 19,30 h i/o de 20 a 21h