Infantils i juvenils

A les seccions d’infantils i juvenils, els nens i nenes, amb els suport dels mestres, duen a terme una tasca lúdica i dinàmica que els permet créixer com a persones, assolir un bon nivell de formació com a dansaires, conèixer i valorar el patrimoni cultural i les tradicions, i tenir una bona colla d’amics. La premissa bàsica és que els nois i les noies s’ho passin bé, en un ambient alegre i alhora rigorós.

Preinfantils: els nens i nenes d’entre 4 i 6 anys aprenen sincronització i ritmes amb propostes lúdiques i tècniques. Assaig: dissabte, de 17 a 19 h.

Infantils: el grup el formen nens i nenes entre 6 i 10. Assaig: dissabte, de 17 a 20 h

Juvenils: la secció està integrada per nois i noies d’11 a 14 anys. Assaig: dissabte, de 17 a 20 h

Cos de dansa

El cos de dansa està format per dones i homes (els nois i noies de la secció juvenil comencen a incorporar-s’hi als quinze anys) que preparen i assagen les danses del nostre repertori que serviran per a la presentació dels nostres espectacles.

Assaig: dimecres de 20.30 a 22 h i divendres de 21 a 22.30 h

Bastoners

El cos de bastoners està format per homes, i la seva activitat principal és el manteniment, la investigació i la divulgació dels balls de bastons, tan tradicionals al nostre país.

Assaig: dimecres de 22 a 23 h un cop al mes

Antics dansaires

Secció integrada sobretot per antics dansaires. Assagen periòdicament, i participen en algunes de les festes institucionals o en les de carrer, i col·laboren activament en les activitats de la vida associativa de l’entitat.

Assaig: primer i tercer dilluns de mes, a partir de les 21 h. 

Balls de plaça

Tallers trimestral de ball de plaça a l’Illa Bayer. Divendres de 18.30 a 19.30 h

 

wordle5