“Gaudeix la Festa” és un programa setmanal del Canal Blau, un canal de televisió responsable que forma part del Consorci Teledigital del Garraf.

El programa té l’objectiu d’apropar el món de la cultura popular i tradicional als ciutadans, donar a conèixer les festes més desconegudes, els rituals més tradicionals, les persones que ho fan possible i tota la part amagada del cicle festiu. Fa un viatge per tot Catalunya redescobrint els pobles en el seu dia més important, la seva manera de ser i les seves peculiaritats. Aquí podeu veure el capítol sencer

En el capítol 166 parla de la Festa Catalana, un projecte de la ciutat de Barcelona en el qual Ballets de Catalunya va participar per primera vegada l’any passat. Mireu quin va ser el resultat!

Aquí podeu veure el capítol sencer

Reportatge “Gaudeix la Festa”
Etiquetat a:        

Un pensament en “Reportatge “Gaudeix la Festa”

  • 28 Juny 2016 a les 02:07
    Enllaç permanent

    L’antic municipi de Sant Andreu de Palomar gaudeix de la seva festa major amb actes tradicionals i singulars, com el correfoc on hi participen les tres colles del barri, la mostra de dansa amb el vetera Esbart de Maragall, les matinades i el ball de Rams.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.781 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress