Carregant mapa...

Data/Hora
Data - 20/09/2014
11:30 - 13:00

Emplaçament
Palauet Albéniz

Categoria


Actuació del Cos de Dansa en el marc de les Festes de la Mercè 2014.

Per tal de celebrar com cal la capitalitat de la sardana que enguany correspon a Barcelona, l´amfiteatre que hi ha als jardins, a tocar de l´edifici del palauet, es convertirà en un escenari on els esbarts de Barcelona oferiran una mostra del seu repertori de danses tradicionals. Montse Colomé dirigirà l´actuació, que tindrà dos convidats excepcionals: una mestra de ball i el seu alumne, interpretats pels actors Anna Briansó i Guillem Motos. Ells s´encarregaran d´explicar-vos cadascuna de les danses que interpreten els esbarts.

Les colles sardanistes Violetes del Bosc, Mare Nostrum, 9 de Novembre i Xàldiga oferiran cada dia una sardana de lluïment, un tipus de sardana que es balla a les competicions, on es cuiden especialment els aspectes estètics i coreogràfics, a més del ritme i la compenetracio musical; i una altra de punts lliures, en la qual els balladors no fan el punteig tradicional sinó que marquen els punts d´una manera més lliure, imaginativa i filigranada.

Hi posaran la música la Cobla Mediterrània 20 (dia 20 a la tarda i dia 21 al matí) i la Cobla Sabadell (dia 21 a la tarda), dirigides pel mestre Joan Gómez.

Enllaç oficial

 

Els esbarts i la sardana – La Mercè 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.580 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress