Concurs a Instagram

Ballets de Catalunya convoca un concurs fotogràfic per Instagram coincidint amb el 65è aniversari de la fundació de la nostra entitat.

Qui pot participar-hi?

Poden participar en aquest concurs els socis i amics de Ballets de Catalunya, Associació Cultural, que vulguin presentar alguna imatge relacionada amb la nostra entitat. La participació és lliure i gratuïta.

Les fotografies han de ser inèdites i de creació pròpia, i el tema és la vida de l’entitat i la cultura popular i tradicional catalana (balls i danses, música, festes). Les persones participants es responsabilitzaran que no hi hagi drets de terceres persones i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi. Qualsevol fotografia que no compleixi aquests requisits serà exclosa del concurs.

Presentació de les obres

Per participar al concurs cal penjar les fotografies a Instagram entre l’1 d’agost de 2018 i el 14 d’octubre de 2018, ambdós inclosos.
Cada fotografia haurà de portar un títol i el hashtag #65anysendansa  i #balletsdecatalunya65.
S’acceptaran retocs fotogràfics, però no fotomuntatges.
Les persones participants hauran de seguir el compte d’Instagram de Ballets de Catalunya (@balletsdecatalunya) i mencionar-lo quan comparteixin les fotografies.
Cada persona pot publicar a Instagram tantes fotos com vulgui.

Votacions de les fotografies

La fotografia guanyadora sorgirà per votació popular a través d’Instagram.
El període de votació anirà del 15 al 28 d’octubre de 2018 (fins a les 00 h), ambdós inclosos.
La fotografia que obtingui més “m’agrada” serà la guanyadora.
El  resultat final de les votacions es farà públic durant la Festa de la Castanyada, el dia 1 de novembre de 2018, i a través dels canals de comunicació de l’associació.

Exposició de fotografies

Es farà una selecció de les fotografies presentades, amb les quals realitzarà una exposició als taulells de la nostra entitat.

Propietat de les obres

Els participants assumeixen l’autoria de les seves obres i es comprometen responsablement a no presentar materials fotogràfics sobre els quals no tinguin drets d’ús degudament acreditats
La persona concursant reconeix tenir l’autorització de les persones que es puguin reconèixer a les fotografies, exonerant Ballets de Catalunya.
La propietat intel·lectual de les obres presentades és de l’autor/a. Amb la seva presentació, l’autor/a autoritza a l’associació l’ús i/o edició de les fotografies mitjançant diversos formats i plataformes sempre i quan no tinguin finalitat comercial i vagin adreçades a la promoció i difusió de les activitats generades per Ballets de Catalunya, Associació Cultural es compromet a fer constar l’autoria de les obres si en fa ús.

La participació al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

=> Consulta aquí les bases per participar al concurs fotogràfic ‘Fem el calendari’

Concurs fotogràfic 65è aniversari